JAG ÄR MED MEN ÄNDÅ ALDRIG RIKTIGT DÄR

Då var veckan igång, denna tid nästa vecka sitter jag i skolbänken och dör. Har kommit på att jag ska njuta satan denhär veckan!! Om ett tag kommer Linn, eller det kanske dröjer.. vad vet jag. Annars är jag själv hemma förtillfället, underbart skönt. Ska väl föröka läsa någon sida i engelskaboken så att det är gjort, sen om jag orkar är ju en annan sak. Satt föresten och tittade igenom gamla bilder nyss, och hittade en fotografering med vickan jag lyckats glömma lite lätt. Så bara för det får ni en bild på min fina vän idag! :)

DU ÄR RÄDD FÖR STORA ORD, JAG ÄR RÄDD FÖR ALLT

Då var vi tillbaks till den ruttna söndagen igen då. Denna är ju ioförsig inte lika rutten som vanliga med tanke på att det är lov, skönt! Fast lite halvseg kommer den nog bli ändå känns det som, det är väl alla dagar nu för tiden. Ska hoppa in i duschen strax och duscha bort allt klägg jag kletat håret fullt av i hopp om att få lite fukt i skiten, sen ska det tydligen vara tant möte här så det är väl bäst att hålla sig undan antar jag!

I WANNA FEEL THE HEAT WITH SOMEBODY

Smärtan i mitt huvud har fortfarande inte tagit sitt pick och pack och dragit, utan ligger där lika fint som igår och liksom gnager sönder skallen på mig!! Irriterande. Ska iallfall kila på hockey om nån timme, käka en bit innan vore ju smart. Annars så ska vi nog bara ta det allmänt lugnt ikväll, som alla andra kvällar. Vi satsar tydligen på Paranomal Activity 2 som tidsfördriv, 3:an ses antagligen på bio på onsdag, mys. Nej, svulla i mig en bit pannkaka och göra mig redo för en kylig hockeymatch då kanske.. Puss!
♥♥♥

JUST TRUST YOUR SELF

Det har varit en händelserik eftermiddag och början på lovet, men efter både skratt och tårar så blev den ju ganska okej ändå. Om ett tag kommer förhoppningsvis Ida hit, å vi rullar vidare till affärn och sen till vickan för lite idol kik! Ska bara försöka bota min huvudverk en gnutta så kan nog denna kväll också bli nåt, puss.

FLYGA HÖGT

Har sträck-läst halva Katarina Von Bredows flyga högt hela kvällen. Tog dock nyss en timmes break med lite Bonde söker fru tittande, haha! Men nu hade jag tänkt återgå till läsandet, nörd som jag är. Imorgon är det sovmorgon och kortdag, kärlek till torsdagar.

VILL HA, VILL HA, VILL HA!

Sitter här och drömmer mig bort bland fina tatueringar istället för att ta tag i matten. Men inslåg för nån timme sen att jag lika gärna kan ge upp med matten, för jag får ändå inte in i skallen hur man förenklar en ful lång ekvation som innehåller både a,b,c,x,y,-,+ och massor utav andra jobbiga tecken och bokstäver!! Är också väldigt godissugen, puh, dör snart. Funderar på att skita i allt plugg totalt och höra med mina kära vänner om dom vill umgås istället. Känner att jag ruttnar här annars!

MONEY CAN'T BUY US HAPPINESS

Klistrad framför tv:n i väntan på "den som dräper" och i hopp om att mamma ska hinna komma hem innan det börjar, annars kommer jag skita på mig. Det är ju trotts allt lite små läskigt emellanåt. Min dag har annars bestått utav en dryg/sjuk tant Grönli (men jag tycker om henne ändå!!) , en normaltråkig skoldag och en eftermiddag med Linnsan. Hon och jag kom fram till att vi ska börja nya liv utan godis och godsaker, men med grönsaker och motion. Huh, vet dock inte hur det kommer sluta. Förhoppningsvis i en smal snygg kropp?? haha, men kan ju alltid hoppas! Nej, nu ska jag äga ut Herman på Worldfeud innan tv:n börjar leverara.

MIN SORG BLEV DERAS GLÄDJE FÖR EN STUND

Helgen har plötsligt börjat gå mot sitt slut, tiden rullar på bra nu för tiden. Lovet närmar sig med stormsteg det också, ska bli sjukt skönt med lite ledighet. Idag hade jag inte tänkt göra någonting, möjligtvis läsa någon sida i dendär förbannade engelska boken om jag orkar. Mer än såhär hade jag nog tyvärr inte att säga er idag, gårdagen fyllde jag enbart med godsaker så den var inte så intressant. Åt som om jag aldrig sätt kakor förr, både hos mormor&morfar och Andrè. Detta börjar spåra alltså, ojoj!

GRATTIS KÄRA VÄN!


JAG VILL VARA VANLIG, VAD DET NU ÄR

Fredag,helg och inte nog med det.. när jag kom hem stog ett stort paket från Ellos och väntade på mig i hallen! Alltså en väska, en jacka och en tröja rikare, toppen brrrra. Nu ska jag nog lägga mig i soffan och dö till en film någon timme innan jag orkar leva igen.

DAGENS PLUS & MINUS

+ Inga lektioner på hela dagen
- Gumnasiemässan var varm, trång och gav mig inte speciellt mycket
+ Cupidosallad med jenny
- Har provat ca femton par jeans under dagen..
+.. var av ett par passade!
- Jag är pank
+ Jag har köpt på mig lite fler Hallo Kitty sockor
- Jag är trött som en gnu och behöver göra matteläxan
+ Det är hockey ikväll så jag ska nog skippa läxan :)

ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

Precis hemkommen från Fokus och nån timmes biotittande! Svensson Svensson the movie stog på shemat, åh ja.. den dög. Jag och Ida skrattade nog mest av alla i hela lokalen vissa gånger, haha. Mjomjo, imorgon bär det av till uppsala för lite gumnasium information i form av mässa. Efter det blir det shopping med brudarna, k ä r l e k!! Så nu ska jag nog snart hoppa i säng så att jag är pigg och allert imorgon, fortfarande med ett leende på läpparna efter Gustavs roliga komentarer, sjukt störd gubbe. Godnatt!

ADELE ♥


WHEN THE RAIN IS BLOWING IN YOUR FACE

Mysigt med regnväder, iallafall när man sitter inne. Smattrar lite lagom på fönsterrutan sådär! Annars då, jo jag gick hem efter matten pågrundav mitt dagliga illamående. Doktorn väntar om någon vecka igen, hoppas då stark på att få ett slut på dessa förbannade symtom jag lyckas skaffa överallt, hela tiden. Har förövrigt varit duktig och läst ut "Möss och människor" nu på eftermiddagen, plus gjort uppgifterna. Ska nu sätta mig och pillar lite på en header till jäntan på bilden här nedan, ska bli kul att se om jag lyckas skapa något vacker (risken är minimal).

ALLT SOM VAR PÅ RIKTIGT KÄNNS SOM PÅ LÅTSAS NU

Med Melissa Horn i öronen och en tjock katt i knät så känns ju denna måndag faktiskt helt okej! Halsontet har börjat försvinna lite också, skönt. Annars så har jag nog inte så mycket positivt att dela med mig av idag, mer en väska fylld med skolböcker, en kropp som vill sova och lite till såntdär onödigt,tråkigt och sjukt negativt. Nej, ta tag i allt kanske? - mjo.POSITION: SOFFAN

Ligger nerbäddad i soffan med feber och halsont, tv:n visar Bollibompa också.. lite småmys sådär. Känns som att jag blivit som dagisbarnen denhär veckan nästan! Förövrigt så är dehär med mobilbloggning inte riktigt min grej, tar en väldans tid för mig med detta. Men nog med elände, nu ska jag ligga här resten av kvällen, tjejerna kommer och kollar på idol med mig senare!!

PLUS MINUS NOLL

Förflyttade mig just från tv soffan och Robinsson. Innan dess satt jag i Hermans soffa med en hel hög dryga ungar runt omkring mig och försökte komma på vittsen med Sagan Om Ringen filmerna. Men tyvärr så kom jag bara fram till det jag redan visste, att dom är värdelösa! Annars så börjar min praovecka i det kyliga höstvädret lida mot sitt slut, ska tampas med barnen en sista dag till innan den underbara helgen dyker upp.
Den sista veckan har jag hunnit plockat fram både halsduk,mössa,vantar,kängor och tjockjacka. Termometern har visat nollgradigt varenda morgon dom senaste dagarna, burrrr.. Och bara på drnhär korta stunden av kallhet har jag lyckats skaffa mig en svidande hals, men det är väl bara att vänja sig antar jag, för snart kommer vintern!


BACK ON TRACK!

Då var jag tillbaka i bloggvärlden igen efter många om och men. Bloggen är fortfarande inte på topp, men jag jobbar på det. Annars känns det som att jag har otroligt mycket insperation, det gäller bara och få ner den till något bra. Men hoppas kan man ju alltid göra!

RSS 2.0