UNDERBART STÖRD DU ÄR!!

Denna bild är bara ett måste idag, hoppas att fler än jag skrattar ihjäl sig åt den. Tänkte bara säga att jag stödjer sara i sitt tappra kämpande med att passa in, förtsår om det är jobbigt! Kan dock tyvärr inte säga att du lyckats denna gång. hahahah, mongotard.

IF SHE HAD WINGS SHE WOULD FLY AWAY

Brunett, ja.. inte planerat men helt okej! Dock inte lika mörkt som sist, men same shit. Jag har hellre denhär färgen än gult med grå utväxt! Nog om det, förövrigt så kom jag just hem från Linn där jag spänderat kvällen med en hög dryga ungar. Fick inte en lugn stund när jag skulle kolla på bönderna, attans. Jooo, nu ska jag sova var det tänkt, godernatter.

B SOM I BUS, B SOM I BIANCA, B SOM I BUSBIANCA

Puh, precis hemkommen från svingbolsta och sveriges mest energirika unge!! Jag och ida tog nämnligen på oss jobbet som barnvakter under kvällen, monstret har tagit död på mig. Och inte nog med att hon tagit död på mig med sitt dada,mama,papa,tittttttttaaaaaa så sket hon också ett femkilos lass, ungefär. FYFAN, är det enda jag har att säga om det! Jaja, gullig är hon ju iallafall. Nu ska jag sova, halsen börjar svida igen.. palla.

TROUBLE IS HER ONLY FRIEND AND HE'S BACK AGAIN

Fucking kemi, allt annat är intressantare just nu. Nästan så att jag hellre skulle dammsuga eller något såntdär super tråkigt, men jag är väl så illa tvungen att öppna boksaten när jag är klar här antar jag. Nååå, dagen har rullat på, dock utan min saris som jag smittat ner.. surt. Men kikat med tanten har jag gjort, så en hel del bilder har ju hamnat på minnet under dagen. Den ena galnare än den andra, kram

VÄRLDEN BLEV VIT

Det dröjde ju inte länge detdär inte, nu snöar det för fullt!

TÄND ETT LJUS, OCH LÅT DET BRINNA

Första advent, och ja, jag älskar fotoredigeringsappar! Haha, känner att bloggen är fylld med just mobilknäppta bilder just nu. Men det är enkelt och går snabbt, me like. Förövrigt så ösregnar det, tråkigt. Fast helt seriöst så är jag inte speciellt beroende utav någon snö, ganska skönt utan. Vid fyra knallar jag upp till ishallen för hockeykik, trevligt. Nu hade jag tänkt plugga, eller jag skulle behöva om inte annat.. slutar nog med något annat om jag känner mig själv rätt! puss


I WILL NEVER WIN THIS GAME WITHOUT YOU

Ishallskväll, chill.


NOBODY SAID IT WAS EASY


CARRY YOU HOME

Skolfri dag, dock inte feberfri (imårse iallafall). Har överlag haft en ganska trevlig dag! G höll mig sällskap någon timme mitt på dagen, alltid mys. Strax där efter kom tjejerna och herman. Och sen har det varit full rulle, febern liksom flög iväg. Har käkat sallad med Vickan, endel choklad också, folk kom och gick, gluttade idol, gick bort chokladen osv. Helt okej dag med andra ord. Imorgon ska det tydligen vara den årliga julmarknaden här i byn, vi får se vad den har att bjuda på. Puss&Godnatt

MONGOTARD

Trors feber och alla andra möjliga fel och eländigheter så ligger jag här med ett leende på läpparna! Haha, tant Grönli är blåst, finns inte så mycket annat att säga :) Nu ska jag kolla på tv och förhoppningsvis bli frisk!!

TRYING TO NOT LOVE YOU

Fy satan va veckorna rullar alltså, redan onsdag. Snart helg, snart jul, snart nyår!! Fast nej.. jag är inte taggad på något av det, men ändå. Ikväll ska jag iallfall fördriva tid framför tv:n, men dusch först!!

DRUNK ON LOVE

Ingen promenad, fick plötsligt frossa och halsont. Orkar inte bli sjuk.. igen.

BAKOM SOMMARGARDINERNA SKYMTAR VI JULGRANEN

December har inte ens startat och det är granar överallt, deprimerande. Ikväll ska jag och Jenny ut och gå, kallt men behövligt! Ska nog sova någon timme nu, orkar inte leva annars.

HANDBOLL MED FYRA BEN

Jag har världens fetaste katt! Han ligger i mitt knä just nu, men det finns ett litet.. eller ganska stort problem, han ramlar ner hela tiden för att han är så förbaskat tjock!! Insåg förut idag när jag satt och kolla på honom att han ser ut som en överfyllt fästing, fet som stryk med pyttelitet huvud. Mor bör skapa honom ett träningsshema, eller möjligvis börja spela någon bollsport med honom :) ahahah, sötfan. Nej men detdär var ju lite lagom ointressant sådär, eller vad tycker ni? Kanske bäst jag hoppar i säng innan detta inlägg går till överdrift!

NOTHING REALLY MATTERS

ta mig tillbaks till den fucking sommaren!

IT'S WHEN YOU CRYING ALL ENDS

Godmorgon! Har precis tryckt i mig en kastrull makaroner, va så satans hungrig när jag vaknade. Känns som att detta blir en seg dag, ligger just nu framför tv:n och där tänkte jag stanna tills klockan slår 4.. då beger jag mig till ishallen! Så får de bli..

WE ARE GIRLS, WE DON'T CARE WHAT THEY SAY

Tjo, sitter och gnager på ett äckligt äpple i brist på annat. Orkar inte gå och värma mat, trots att jag är hungrig som ett djur. Neggo. Men dagen bjuder ju trots allt även på lite trevligheter vilket gör mitt liv en aning lättare att leva! Mot tärnsjö styr vi, inte så taggad (som vanligt) men det blir förhoppningsvis en kväll att minnas. Pallrade mig också iväg till Studioline och Jullan imorse för lite råd, så nu har mitt hår fått lite hopp igen. Det ska bara göras också..jaja. Hörshej

THE BOTTEN IS NÅDD

Dagens stora händelse: Avicii! Känner mig relativt råuttjatad när det gäller det namnet, och egentligen är jag inte speciellt intresserad. Men biljetter är iallafall bokade, så den andra mars far vi till stockholm och globen för lite dunkadunka. Kan ju gå vägen trots allt, men det är långt dit så nu får det vara nog med snacka om den mannen. Förövrigt väntar ännu en helg, ska påbörja den med lite idol senare. Vi säger väl så då, puss.

MAN VILL HA SIN BIT AV KAKAN, MAN VILL ÄTA DEN MED

Saknar det mörka håret men den ljusa tiden. Hata hösten och hata mitt gula fula hår med utväxt. Panik!!! Måste ha förändring. Bög biologin kan gå och ta sig också. hejdå


DET BOR EN ÄNGEL I MITT RUM

Min eftermiddag har spänderats i grannhuset med familjen tok! Bianca var hyper, like normal. Jojo, har även återupptagit mina Wordfeud strider, Johan fick mig till att spela. Tänkte jag skulle lägga av med detdär beroende framkallade skitspelet, men det höll i ca två dygn. Nej men om man ska plugga in lite fakta om "David Bisbal" så att förken Hanna blir nöjd på spanska imorgon då kanske.. sen får det allt bli en tv kväll! Böndernas sådan, puss.

SHE'S SO HIGH, HIGH ABOVE ME

Kom precis innanför dörren efter en lagom tripp till staden! Lite öppethus på Fyris satt fint denna tisdagskväll. Känner mig även ännu säkrare på mitt val, galet chilllll. Nu hade jag tänkt slå på tv:n, trots att den inte visar något sevärt. Puss.


DET BLIR VAD MAN GÖR DET TILL!

Måndagens skoldag avklarad, bara plugg, käk och tv tittande återstår för att den ska ta slut på riktigt. Det rullar bra nu för tiden, inte långt till jullov! Annars då? jo tack, skolan gick helt okej.. det blir ju somsagt vad man gör det till. Jag och Tant G kan nog roa oss i dom flesta situationer, så skolan är egentligen ett ganska skönt tidsfördriv.. om man bortser från alla läxor,prov och dryga lektioner förstås :) Men nu vare tänkt att jag skulle ta mig till köket och äta en smula, eller två. Bjuder även på två otroligt söta bilder från dagens lunchrast. Vi har inget liv, vi vet!


PLEASE, MAKE ME FEEL AGAIN

Precis hemkommen efter en måltid på Strutsen! Lite småmysigt sådär på söndagseftermiddagen. Bianca var galen som vanligt, vilket ni har bevis på i bilderna.. ungen satt inte still en sekund. Mjamja, måndag imorgon igen också. Ska ladda inför den jobbiga skolveckan med lite "Gustavsson tre trappor" och biologiplugg senare. Det ena en aning bättre än det andra, tyvärr!

SWAP FACES

Denna bild har gjort min kväll, som även slutar nu! Godnatt.
HAHA


FADE INTO DARKNESS

Grym cover som jag denna morgon nöter flitigt!!

MORMOR ÄR EN PÄRLA

Åh, min söta mormor är verkligen en pärla. För någon timme sedan vaknade jag upp ur min dagliga eftermiddagslur av att det plingade på dörren! Och gissa vem som stog där, jo mormor med en hel låda chokladrutor. Denna dag kommer sluta med övervikt, bröt mitt godis lov redan under skoldagen då Sebastian hade med sig bullar och pepparkakor. Attans alltså, detta börjar spåra. Jaja, förövrigt så kom Vickan precis.. vad vi hittar på vet jag dock inte. Ikväll blir det iallfall Idoltittande, nujs!

SATAN!

En stor fet förkylning på G, suck. Bäddar ner mig i soffan med SO boken i hopp om att överleva.

JAG TAPPADE GLÖDEN NÅGONSTANS PÅ VÄGEN

Ja.. jag har garanterat tappat glöden. Har så otroligt mycket bilder på saker och ting som ögat ser som vardagligt tråk, medans jag på något sätt har lyckats få kameran att se det roliga i det hela. Har dock inte den orken längre, kameran kommer snart att damma sönder. Intresset har inte dött ut, orken har bara tagit en promenad. En lång sådan verkar det som, och tyvärr känns det som att den kommer bli ännu längre..  man kan ju alltid hoppas att den börjar få hemlängtan!

TAKE ME AWAY

P L U G G ! ! !

JAG SAKNAR DET SOM VAR

Har precis insett att sommaren är för långt borta för att man ska våga längta efter den, ändå kan jag inte låta bli att sakna allt. Sena kvällar, soliga dagar vid poolen, roliga vollybollmatcher, mycket skratt, brunbrända ben, hög musik, långa cykelturer och allt som nu hör till. Men sen någonstans mitt i allt detdär bra så kom hösten, lika grå och trist som döden. Allt förändrades, värmen liksom tog med sig allt som var något. Alla bytte ut sina personligheter mot något dom egentligen inte är, svin. Åh ja, jag saknar sommaren, jag saknar det vi hade och jag saknar det som var!


AND HONEY YOU KNOW ME, IT'S ALL OR NONE

Satan också, precis här tog lovet just slut. Bara denna ruttna söndag återstår, värdelöst. Men ska väl göra det bästa av situationen och pallra mig iväg på hockey senare, förhoppningsvis. Annars så kan jag ju sammanfatta lovet som katastrofalt tråkigt. Sämsta på länge kanske tillochmed! Ja här klagar vi, lika bäst så. Nu ska jag höja volymen och dö ett tag :)

EVERY TEARDROP IS A WATERFALL

Ingen ork, ingen lust.

HEY BOY, YOU DRIVE ME CRAZY

Hemma!! Trodde jag skulle dö där i biostolen, ovärda pengar för min del med tanke på att jag inte såg speciellt mycket utav filmen. Satan läskig vet ni. Jajo, fick annars med mig en bh och ett sött linne hem, ganska nöjd. Funderar på om jag ska bege mig ut med mina vänner en sväng eller om jag ska hoppa i säng, det sista alternativet känns skönast. Meeeeeen, det återstår att se. Godnatt iallafall!

BE SIMPLE, IF YOU CAN

Slapp dag. Först tog jag mig en tripp till Tierp och farbror doktorn, ett ovärt besök. Sen har jag bara degat runt hela dagen. Vi har inte gjort ett skit, som vanligt. Men om allt går som planerat så tar vi oss in till stan och glor på Paranomal Activity 3 imorgon dårå, glädjande med lite händelser iallafall. Nu ska jag dock hoppa i säng, tråkigt nog. Puss&Godnatt!!

RSS 2.0